Veterinarska apoteka


U našoj apoteci možete pronaći

  • Hranu(VetlIfe, Hills, Royal)
    U prodaji je poznata i kao veterinarska dijeta. Može da se pronađe isključivo u veterinarskim apotekama ili ambulantama i koristi se prema preporuci veterinara, kao dopuna propisanoj terapiji lekovima. Svako kliničko stanje zahteva određenu dijetu bilo da se radi o probavnim smetnjama, dijabetesu, mokraćnom kamenju ili bubrežnoj insufincijenciji. Važno je znati da ova hrana ne sadrži nikakve lekove i ponekad se koristi i radi prevencije.
  • Antiparazitike
    Posebnu pažnju posvećujemo sredstvima za borbu sa dosadnim buvama i opasnim krpeljima. Imamo veliku ponudu raznih sredstava kao što su ampule, sprejevi, ogrlice i spot-on preparati. Borba sa ovim napastima je veoma duga i kompleksna i ovom prilikom vas pozivamo da nam se obratite ukoliko vam je potreban bilo kakav savet ili pomoć oko pravilne primene ovih preparata.
  • Lekovepropisani od strane Vašeg veterinara
    U ponudi su antibiotici u vidu tableta ili masti, lekovite kreme i gelovi ,zatim sredstva za čišćenje od glista kod kuca i maca u vidu tableta ili pasti. Ukoliko vaša maca ima problem sa dlakama, kao rešenje nudimo paste poznatih proizvođača.

[dt_teaser type=”image” style=”2″ content_size=”small” text_align=”left” background=”fancy” animation=”bottom”]

Dipl. veterinarka Maja Stefanović


Završila je srednju poljoprivrednu školu u futogu, a nakon toga i Poljoprivredni fakultet, smer – diplomirani veterinar.
Zaposlena je u King Pet-u od 2015. godine[/dt_teaser]

[dt_gap height=”15″]

Šta očekujemo od veterinara?

[dt_gap height=”10″]

Očekujemo srdačnost, ljubaznost, znanje, profesionalnost i naravno ljubav prema životinjama. Upravo vam je takva veterinarka
na usluzi u King Pet prodavnicama.Diplomirana veterinarka Maja Stefanovic je tu da vas posavetuje i pomogne pri kupovini,
rado će vam pružiti informacije od velikog značaja kako biste na najbolji način brinuli o vašem ljubimcu
i učinili sve da bude zdrav i srećan.

Više informacija možete pronaći na našoj facebook stranici.