Akvarijumi akvaristika

[dt_gap height=”5″]

Akvarijumi

Ljudi često biraju ribice za kućne ljubimce jer smatraju da su tihe, mirne i jednostavne za održavanje. Ali pre nego što se odlučite za akvarijum, morate da znate da to nije samo opuštajući hobi i dobar dodatak interijeru, već i velika obaveza.
Veličina akvarijuma bi trebala biti određena veličinom i brojem ribica.
U našoj prodavnici možete pronaći akvarijume, prateću opremu kao i raznovrsne ukrase

U ponudi su najkvalitetniji akvarijumi najpoznatijih svetskih proizvođača u više boja, dimenzija ili oblika. Uz to u ponudi su i pojedinačne komponente akvarijuma poput neonskih lampi, pumpi, filtera, grejača, termometara, mrežica za hvatanje riba, silkona za akvarijume, sunđera, četki za održavanje higijene. Iz ponude se posebno izdvajaju hemijska sredstva za održavanje kvaliteta vode u akvarijumu, podloge za akvarijume posebno prilagođene gajenju određenih biljaka.

Hrana za ribice

Veliki izbor hrane za akvarijumske ribice renominranih svetskih proizvođača. Hrana za diskuse, ciklide, zlatne ribice, čistače,tropske ribice, hrana obogaćena vitaminima koja pospešuje pigmentaciju riba u vidu listića ili granula samo su deo ponude King Pet-a. Za svaku vrstu riba postoji posebna hrana koju jedu, najčešće u obliku suvih listića.
Zbog zdravlja riba, dobro je s vremena na vreme menjati vrstu hrane koja se koristi.
Svakoj ribici je potrebna određena okolina i hrana za dug i srećan zivot.
Hrana treba da pliva, pluta ili tone u vodi. To zavisi o prostora u kom
će se ribice hraniti. 

[dt_gap height=”10″]

Za sva pitanja i savete možete nas posetiti u nasoj prodavnici :

– Danila Kiša 18