Hrana za macke

Zašto je važno da pažljivo odaberete hranu za vašu mačku?
Zato što njihov životni vek, njihov kvalitet života, imuni sistem i ponašanje u velikoj meri zavise od toga. Mačke moraju da se hrane zdravo kako bi bile zdrave i živele duže. King pet vam nudi veliki izbor Super premium, Premium i Standardne hrane.U King Pet-u možete pronaći i veliki izbor hrane za sterilisane mačke, zatim hranu koja efikasno sprečava sakupljanje dlake u stomaku mace, hranu za izbirljive mačke, kao i posebnu hranu namenjenu gojaznim mačkama.

[dt_gap height=”10″]

SUPER PREMIUM

Hrana visokog kvaliteta, uravnotežen nivo proteina, minerala i vitamina. Pruža mogućnost prave hrane za vašu macu u zavisnosti od rase, starosti i aktivnosti. Omega-6 i omega-3 masne kiseline zajedno održavaju zdravu kožu i sjajnu dlaku. Takođe, određene vrste hrane podpomažu izbacivanje dlaka kao i ishranu sterilisanih maca. Super premium hrana za mačke štiti Vašu mačku, tako da podstiče zdrav imunološki sistem, kožu i krzno te pritom i zdravu probavu. Super premium hrana je razvijena u saradnji veterinara i nutricionista kako bi mačkama ponudili potpunu i uravnoteženu ishranu koja se bazira na stadijumu života i nivou aktivnosti.

PREMIUM

Odličan izbor ako želite povoljniju cenu a izbalansiranu ishranu za Vašu mačku. Predstavlja adekvatan balans hranjivih sastojaka i optimalan izvor potrebnih vitamina I minerala. Omega-6 i omega-3 masne kiseline zajedno održavaju zdravu kožu i sjajnu dlaku. Različitih ukusa, prilagodjena uzrastu mačke pruža sve neophodno za zdrav I srećan život Vaše mačke.

STANDARDNA

Nutritivno balansirana hrana, tako da pruža optimalne količine hranjivih sastojaka, vitamina i minerala. Uz standardnu hranu preporučuju se vitaminsko mineralni dodaci kao I pasta za izbacivanje dlaka. Posetite nas u nekoj od naših prodavnica I rado ćemo Vam pomoći pri izboru idealne hrane za Vašeg ljubimca!

U našem asortimanu se pored suve hrane nalazi i vlažna u vidu konzervi, soseva i pašteta kao i paste i trave za izbacivanje dlaka. Posedujemo I veliki izbor poslastica i vitaminsko mineralnih dodataka ishrani. Posetite nas i naše ljubazno osoblje će vam rado pomoći pri odabiru hrane.

[dt_gap height=”10″]
[dt_logos columns=”5″ dividers=”true” number=”5″ orderby=”date” order=”desc” animation=”none” category=”hrana-za-pse”]