Hrana za pse

Da vaši ljubimci ostanu zdravi i srećni potrudite se da im obezbedite potpun i uravnotežen jelovnik, baziran na njihovom uzrastu, rasi kao i nivou aktivnosti. Nudimo vam kompletnu ponudu koja podmiruje i najzahtevnije nutritivne potrebe psa, pružajući pritom idealan balans ukusne i zdrave ishrane prilagođene svakom ljubimcu.King Pet nudi veliki izbor super premium i premium suve hrane za pse najpoznatijih svetskih proizvođača. Suva hrana za pse je segmentisana i posebno prilagođena uzrastu i veličini psa, pa se u zavisnosti od toga jednostavnom pretragom može doći do željene grupe proizvoda bilo da je u pitanju štene, mladi, odrasli pas ili pas male, srednje ili gigantske rase.Pored granula ponudu dopunjuju veliki izbor poslastica i vitaminsko mineralnih dodataka ishrani.

[dt_gap height=”10″]

SUPER PREMIUM

Kompletna hrana snabdevena potrebnim makro i mikro elementima, za pravilan razvoj štenadi srednjih i velikih pasa, za odrasle normalno aktivne pse malih i srednjih rasa, kuje dojilje. Dobro izbalansiran aminokiselinski sastav, sa kvalitetnim masnim kiselinama, prirodnim a fruktooligosaharidim i monooligosaharidima omogućava odličnu iskoristivost i svarljivost hrane. Pravilan i prirodan odnos masnih kiselina omega 6 i omega 3, smanjuju stres kod mladih pasa. Hrana visokog kvaliteta, pravljena u kontrolisanim uslovima. Odlično izbalansirana ravnoteža proteina, masti, vitamina i minerala. Super premium hrana zbog svog kvaliteta i iskoristivosti u potpunosti opravdava cenu, i pruža vam mogućnost da izaberete najbolje za vašeg ljubimca, jer je prilagođena rasama, starosnim dobima kao i nivou aktivnosti.

PREMIUM

Kompletna hrana snabdevena vitaminima, makro i mikro elementima, potrebnim za pravilno održavanje života pasa. Odličan izbor ukoliko želite povoljniju cenu a kvalitetnu ishranu za Vašeg ljubimca. Predstavlja adekvatan balans hranjivih sastojaka, proteina, vitamina i minerala.

STANDARDNA

Dobra hrana mora ne samo da bude ukusna vašim četvoronožnim prijateljima, već i da bude lako svarljiva i da ispunjava njihove potrebe.Nutritivno balansirana hrana, tako da pruža optimalne količine hranjivih sastojaka, vitamina i minerala vašem ljubimcu. Uz standardnu hranu preporučuje se dodavanje suplemenata u vidu vitamina i minerala.

[dt_gap height=”10″]

 

[dt_logos columns=”5″ dividers=”true” number=”5″ orderby=”date” order=”desc” animation=”none” category=”hrana-za-pse”]